Feature Updates: Taking Notes for Students

INTRODUCTION TO TAKING NOTES

Dear students of Saola Team,

We would like to introduce you to our new feature update – the “Take Note” feature that allows learners to take notes while studying on our platform. This feature is a useful tool for learners to record important information and improve their study efficiency.

When you access a lesson, the “Take Note” button will appear in the top right corner of the screen. Clicking on this button will display a note-taking editor, allowing learners to record important points they want to remember during their study session.

The note content will automatically save, or learners can press the Save button to save their notes. Learners can also download their notes in doc format for convenient access when needed.

You can go back to your previous lessons to review your previously saved notes. However, these notes will be automatically deleted after 60 days to keep your study space clean and easily managed.

This feature can be used on any browser, regardless mobile or computer.

This feature is only available for learners enrolled in our premium courses and is not applicable for learners in our free courses. This is a special feature provided to our premium learners, giving them the best learning tools to support their development and improve their skills.

We hope that the “Take Note” feature will help our learners have a better learning experience and achieve remarkable accomplishments in the future. Thank you for being with us!

HƯỚNG DẪN SỬ DỤNG CHỨC NĂNG TAKE NOTES CHO HỌC VIÊN

Saola Team xin thông báo tới các bạn học viên về tính năng mới được cập nhật – Tính năng “Take Note”.

Tính năng “Take Note” cho phép học viên ghi chú ngay khi đang học trên nền tảng của chúng tôi. Tính năng này là một công cụ hữu ích giúp học viên lưu lại những thông tin quan trọng và cải thiện hiệu quả học tập.

Khi học viên truy cập vào bài học, nút “Take Note” sẽ xuất hiện ở góc bên phải (phía trên) màn hình. Khi bấm vào nút này, một khung soạn thảo ghi chú sẽ hiển thị, cho phép bạn ghi lại những điều quan trọng mà bạn muốn ghi nhớ trong quá trình học tập.

Nội dung ghi chú sẽ tự động lưu lại hoặc bạn có thể bấm nút Save để lưu lại ghi chú của mình. Bạn có thể tải xuống ghi chú dưới định dạng doc để có thể tiện lợi khi cần thiết.

Bạn có thể quay lại bài học cũ để xem lại các ghi chú đã lưu trước đó. Tuy nhiên, các ghi chú này sẽ tự động xóa sau 60 ngày để giữ cho trang học tập của bạn sạch sẽ và dễ dàng quản lý.

Tính năng này chỉ áp dụng cho học viên các khóa học premium, không áp dụng cho học viên các khóa học miễn phí. Đây là một tính năng đặc biệt được cung cấp cho các học viên cao cấp của chúng tôi, giúp họ có những công cụ hỗ trợ tốt nhất để học tập và phát triển năng lực của mình.

Tính năng này sử dụng được trên tất cả trình duyệt, từ mobile tới máy tính.

Chúng tôi hy vọng tính năng “Take Note” sẽ giúp bạn có trải nghiệm học tập tốt hơn và đạt được mục tiêu học tập. Cảm ơn bạn đã đồng hành cùng chúng tôi!